ثبت دامین

ثبت دامین

ثبت دامین

ثبت دامین

همه چیز در مورد ثبت دامنه ی ir

شنبه, ۲۷ بهمن ۱۳۹۷، ۰۴:۰۹ ب.ظ

ثبت دامنه ir برای مبتدیان

ما همه به محلی نیاز داریم که تحت مالکیت خودمان باشد.همین طور ثبت دامنه ir  و مالکیت آن نیز از این اصل مستثنا نیست.در اینجا بایستی به این نکته اشاره کرد که ثبت دامنه رایگان هم توسط برخی از شرکتهای هاستینگ امکان پذیر می باشد. از ۳۰ سال پیش که اولین دامنه ثبت شد اینترنت به میزان قابل توجهی بزرگ شده است. تنها در انتهای سال ۲۰۱۵ حدود ۳۱۴ میلیون دامنه ثبت شده و فعال بودند. این امر بدان معنا است که هر روز افراد بیشتری هم در کشورمان در حال ثبت دامنه ir به نام خود هستند و تکه‌ای از اینترنت با پسوند ir را به نام خود می‌زنند.

 

 

ثبت دامنه ir

حالا شاید بپرسید که چرا ثبت دامنه ir مهم است؟ چرا دامنه اینقدر اهمیت دارد؟

دامنه یا همان دامین وسیله‌ای است که ما کل اینترنت و صفحات وب را با کمک آن نظم می‌دهیم.ثبت دامنه رایگان تنها با برخی از پسوندها امکان پذیر می باشد. Domain Name System یا DNS یک سیستم جهانی نام گذاری برای آدرس دهی صفحات وب و وب سرورها است. می‌توانید تصور کنید که DNS یک دفترچه شماره تلفن خیلی بزرگ است که لیستی از آدرس سرور تمام دامنه‌ها را در خود ذخیره می‌کند. به دلیل اینکه آدرس اصلی سرورها ترکیبی از اعداد طولانی هستند بدون دامنه عملا اینترنت کاربردی نخواهد داشت.

 

 

در این مقاله ما بررسی می‌کنیم که چرا ثبت دامنه ir باید انجام شود و چگونه می‌توانید یک دامنه مناسب را انتخاب کنید.

 

 

ساختار دامنه‌ها به چه شکل است

ساختار سلسله‌ای مراتبی دامنه‌ها از راست به چپ است. به عنوان مثلا به چند دامنه‌ی زیر نگاه کنید:

 

 

·         IranHost.com

 

 

·         Wikipedia.org

 

 

·         Google.com

 

 

اولین عبارت از سمت راست که آخر نام دامنه‌ها می‌آید برای مثال ثبت دامنه ir پسوندش ir می باشد و مثلهای دیگر .com ، .org و غیره تحت عنوان top-level domains یا TLDs شناخته می‌شود.

 

 

عبارت دومی که بعد از TLDs نوشته می شود را second-level domains یا SLDs می‌گویند. مثل «iranhost»، «Wikipedia»، «google» و غیره

 

 

در سمت چپ این SLD‌ها machine name یا اصطلاحا ساب دامنه درج می شود. مثل www، blog و غیره

 

 

هر بخش یا در واقع سطح از دامنه با یک نقطه از یک دیگر جدا می‌شوند.

 

 

اگر بخواهیم یکی از مثال‌های بالا را بررسی کنیم google.com از TLD نوع .com  تشکیل شده و SLD آن نیز google است. اکثر وب سایت‌های میزبانی شده داخل ایران از TLD های سه حرفی مثل .com، .net و .org استفاده می‌کنند. در این بین حجم بسیار زیادی از دامنه‌ها هم هستند که از TLD های دو حرفی استفاده کرده که به این نوع از دامنه‌های دو حرفی country code TLDs یا ccTLDs گفته می‌شود. (همانند .ir که برای کشور ایران است)

 

 

اخیرا TLDهای جدیدی پا به عرصه‌ی ثبت دامنه گذاشته‌اند که به آنها ngTLDs (new generic top-level domains) گفته می‌شود. این دامنه‌های جدید این اجازه را به کسب و کارها می‌دهند تا دامنه‌های سفارشی‌تری مطابق با حوزه فعالیت خود تهیه نمایند. به عنوان مثال دامنه‌هایی که در حوزه‌ی بازاریابی فعالیت می‌کنند این امکان را دارند تا دامنه‌ی تحت عبارت .marketing را به نام خود ثبت کنند.

 

 

قوانین پایه ثبت دامنه رایگان

دامنه‌ها یک سری قوانین پایه برای ثبت دارند که ثبت دامنه رایگان از این امر خارج نمی باشد و ثبت کنندگان دامنه‌ها اعم از ثبت دامنه رایگان و یا با اخذ هزینه می‌بایست از آنها تبعیت کنند در برخی شرکتهای هاستینگ این قابلیت را می دهند که شما بتوانید ثبت دامنه رایگان کنید. در ادامه یک بررسی اجمالی روی این قوانین کلی خواهیم داشت:

 

 

ثبت دامنه رایگان

1-      بزرگی و کوچکی حروف در دامنه تفاوتی ایجاد نمی‌کند. یعنی Google.com با google.com تفاوتی ندارد و هر دو به یک آدرس هدایت می‌شوند.

 

 

2-      فاصله و نیم فاصله در دامنه‌ها مجاز نمی‌باشد. یعنی شما نمی‌توانید دامنه‌ی «Iran Host.com» را ثبت نمایید. به جای فاصله امکان استفاده از دش «-» وجود دارد.

 

 

3-      علی رغم اینکه اعداد، حروف و دش در نام دامنه مجاز است امکان استفاده از کاراکترهای خاص همانند ?، ! و غیره وجود ندارد.

 

 

4-      دامنه‌های SLD باید حداقل ۲ کاراکتر و حداکثر ۶۳ کاراکتر داشته باشند.

 

 

 

آیا نیاز به ثبت دامنه دارید؟

چند دلیل وجود دارد که هر کسب و کاری را ملزم به داشتن یک نام دامنه می‌کند:

 

 

1-      مالکیت دامنه کسب و کار شما در اینترنت نیاز به یک نام اختصاصی دارد. این امر که هر کسب و کاری حضور آنلاین نیاز دارد دیگر امری اثبات شده است.

 

 

2-      آدرس ثابت در اینترنت زمانیکه شما یک دامنه داشته باشید در واقع یک آدرس ثابت و همیشگی خواهید داشت. این امر بدان معنا است که شما حتی اگر آدرس پستی و تلفن‌های خود را عوض کنید، همچنان دامنه‌ی شما ثابت باقی خواهد ماند.

 

 

3-      ثبت دامنه هزینه‌ی زیادی ندارد. شما می توانید با هزینه‌ی اندک سالیانه آدرس و دامنه‌ی خود را داشته باشید.

 

 

 

نکات مهم ثبت دامنه 

مطمئن شوید، دامنه‌­­ای که خریداری می­­‌کنید حتما به نام شما ثبت شده و دارای پنل مدیریت باشد. اینها، مواردی هستند که بر روی قیمت دامنه و ثبت دامنه تاثیر می­­‌گذارند. برخی از شرکت­های نامعتبر ثبت دامنه را با قیمت بسیار نازلی ارایه می­­‌کنند، اما به بهانه‌­­های مختلف مالکیت کامل آن را در اختیار شما قرار نمی­­‌دهند. این مورد، در آینده ممکن است مشکلاتی را برای تمدید، تغییر و حتی انتقال دامنه برایتان ایجاد کرده و موجب ایجاد هزینه‌­­های گزافی ­شود. به یاد داشته باشید که ثبت دامنه، نام و اعتبار شماست. علاوه براین، ثبت دامنه چیزی فراتر از تنها ثبت یک نام است، و طیف خدمات دامنه بسیار گسترده است. شرکتی که انتخاب می­‌کنید باید حداقل شرایط ذیل را داشته باشد.
ثبت دامنه

انتخاب نام دامنه مناسب

زمانیکه به این نتیجه می‌رسید که یک زیرساخت دیجیتالی برای کسب و کار خود در اینترنت ایجاد و ثبت دامنه ir کنید، خیلی مهم است که دامنه شما چه چیزی باشد. قیمت vps در ادامه چند مورد مهم که باید هنگام انتخاب نام دامنه در نظر بگیرید را مطرح کرده‌ایم بایستی به این نکته توجه کنید که ثبت دامنه رایگان دارای محدودیت هایی می باشد.

 

 

·         قدرت دامنه .com را فراموش نکنید: دامنه‌های بیشماری برای انتخاب وجود دارند اما هیچکدام به فراگیر بودن .com نمی‌رسند.

 

 

 

·         طول دامنه را کوتاه بگیرید: شاید محدودیت ۶۳ کاراکتری وجود داشته باشد اما این دلیل نمی‌شود که شما هر میزان که علاقه دارید کاراکتر استفاده کنید. دامنه‌ها باید ساده و قابل حفظ کردن توسط مخاطبان باشند. هرچه دامنه‌ راحت تر به خاطر سپرده شود با ارزش تر است. 

 

 

برای اطلاعات بیشتر در  حوزه ی ثبت دامنه با پسوند جدید کافی است بر اینجا کلیک نمایید.

ثبت دامنه با پسوند جدید

  • iranhost domain

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی